1 april, 2020

Vlag voor de zorg

Terwijl wij hard aan het werk blijven om ook in deze tijd onze zorg aan u zo goed en zo veilig mogelijk te kunnen bieden, gaan onze gedachten uit naar alle mensen die momenteel zo hard voor hun leven aan het vechten zijn op een van de vele intensive care afdelingen, aan iedereen die van afstand moet toekijken hoe een of meerdere dierbaren door het Coronavirus getroffen zijn of er al aan kwijtgeraakt zijn. Uiteraard ook aan alle zorgverleners die dag en nacht aan de frontlinie staan, ondanks alle risico’s waar zij zelf aan blootgesteld worden.

Niet te vergeten denken wij ook aan alle vluchtelingen wereldwijd die onder bizarre omstandigheden met het Coronavirus te maken krijgen en de vele hulpverleners die zich voor hen inzetten.

Daarom hebben wij de Vlag voor de zorg besteld. Zo betuigen wij niet alleen onze steun aan alle helden in de zorg, maar wordt tevens 50% van de opbrengst gedoneerd aan Stichting Vluchteling, waar de opbrengst wordt ingezet in de wereldwijde strijd tegen het Coronavirus.

Samen zijn we sterk! Doet u mee?

https://www.vlagvoordezorg.nl/vlag-voor-de-zorg.html