1 april 2020

Nieuwsupdate Coronavirus

Tijdens de persconferentie van het kabinet op dinsdag 31 maart zijn de maatregelen die reeds van kracht waren verlengd tenminste t/m 28 april. Daarom willen wij u graag informeren over wat dit voor uw en onze situatie betekent.

Nog steeds staan wij, ook in deze onzekere periode, vanzelfsprekend voor u klaar. Wij vinden de continuïteit van onze zorg aan u van groot belang. Daarom blijven wij open voor afspraken, op allebei onze locaties.

Uiteraard zijn daarbij de richtlijnen van het RIVM nog steeds het uitgangspunt:

  • Minimaal 1,5m afstand tot elkaar
  • Regelmatig goed handen wassen
  • Gebruik van papieren handdoekjes
  • Hoesten of niezen in de binnenkant van de elleboog. Of met gebruikmaking van een papieren zakdoekje.

Wanneer u vanwege het Coronavirus toch niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, dan is het in de meeste gevallen mogelijk uw afspraak om te zetten in telefonisch contact. Alleen voor intakes is het essentieel dat deze via een face-to-face afspraak verlopen; in dat geval zal een nieuwe afspraak ingepland worden. Bij intelligentie- en neuropsychologisch onderzoek kan de afstand van 1,5m echter niet gewaarborgd worden, waardoor deze onderzoeken tot nader order zullen worden uitgesteld.

Zodra de situatie eventueel zou wijzigen, volgt een nieuwe nieuwsupdate. Mocht u toch nog vragen overhouden, dan vernemen we dat uiteraard ook graag.