PSY Drechtsteden

Over PSY Noniem

PSY Noniem biedt de mogelijkheid om op uiterst discrete wijze gebruik te maken van ondersteuning of coaching, d.w.z. zonder tussenkomst van verwijzer of zorgverzekeraar.

Doelgroep
In de huidige maatschappij komt het vaak voor dat drukke werkzaamheden een zeer groot appel doen op iemands flexibiliteit en draagkracht, vooral bij ondernemers, managers, CEO's en bestuursleden. Daardoor kan de balans tussen werk- en privéleven, waarbij vaak ook een gezin, sociaal leven en/of verplichtingen een belangrijke rol spelen, onder grote druk komen te staan. Desondanks zijn eventuele klachten niet altijd dusdanig dat een bezoek aan een psycholoog of psychiater noodzakelijk is. In dergelijke gevallen kan het prettig zijn om samen met een onafhankelijke professional, in een rustige omgeving, te zoeken naar mogelijkheden om deze balans op korte termijn te herstellen of gewoon te kunnen reflecteren op de dagelijkse gang van zaken.

Aanmelding
Voor meer informatie of aanmelding voor PSY Noniem kunt u gebruik maken van het contactformulier. Op basis hiervan kan er een eerste intakegesprek gepland worden.